logo

DE PRESTATIES VAN BENZINE, HET GEMAK VAN EEN ACCU

Eindelijk zijn er accu aangedreven producten die net zo krachtzijn als vergelijkbare benzinemachines

Geen dampen, minder lawaai

De accu-aangedreven motoren van Husqvarna bieden de prestaties van benzinemotoren, zonder de schadelijke uitstoot en zonder brandstof te verbruiken.

Eenvoudig in gebruik

Elk product in het assortiment is gebruiksvriendelijk, lichtgewicht en ontworpen voor comfort en productiviteit.

Alles met één accu*

Zet dezelfde accu snel over van grastrimmers op bladblazers, kettingzagen en heggenscharen en blijf gewoon doorwerken. * Kettingzagen met accu vereisen altijd BLi20/BLi200/BLi300

Eindelijk accuproducten die aan uw normen voldoen!

Accugereedschap voor buitengebruik is al enige tijd op de markt. Maar de technologie had nog niet het kracht- en efficiëntieniveau om de naam Husqvarna te mogen dragen. Tot nu dan. Bekijk de accuserie van Husqvarna: een productlijn met onder andere kettingzagen, bladblazers, trimmers, heggenscharen en een zitmaaier.

Ongekend krachtig

Laat u niet op het verkeerde been zetten door de geringe omvang van de elektromotor. Het koppel in onze accuaangedreven machines is hoger dan in veel machines met benzinemotor. Dit werd ingegeven door de bestudering van modelvliegtuigen. Hun kleine, lichtgewicht motoren zijn buitengewoon efficiënt, hebben een uitstekend vermogen en een snelle acceleratie bij lage snelheden. Geïnspireerd door de modelvliegtuigbouw ontwikkelden we een unieke, krachtigere borstelloze Husqvarna motor, die een effectieve combinatie van gewicht, duurzaamheid en vermogen biedt. In combinatie met het indrukwekkende 36 V Li-ion accupack beschikt u over een zeer efficiënte en krachtige machine, zelfs wanneer u hoog, dik of nat gras maait. Probeer het maar eens. De meeste mensen staan versteld.

Minder lawaai, geen stank, meer comfort

Wanneer u met onze accuaangedreven machines werkt, hebt u geen last van stank en trillingen. Maar dat is niet alles. De motoren zijn ook nog eens muisstil, een extra voordeel dat ook uw buren zullen waarderen. Het geluidsniveau van onze accumachines ligt tot 13 dB(A) lager dan dat van een machine op benzine, en dat is een enorm verschil. 3 dB(A) minder wordt gewoonlijk al ervaren als de helft van het geluidsniveau. Bovendien hebben onze draagbare accumachines een compacte, afgeslankte constructie met de voorhandgreep dicht bij het zwaartepunt. Hierdoor zijn de machines licht en liggen ze goed in de hand, zodat u onder alle omstandigheden comfortabel kunt werken.

Eén accu voor (bijna) alle machines

Een van de meest praktische punten van de accuserie van Husqvarna is de wijze waarop de verschillende machines samenwerken. Het 36 V Li-ion accupack is ontwikkeld voor intensief, langdurig gebruik en past op al* onze draagbare machines en de zitmaaier. U kunt dezelfde accu dus snel overzetten op de trimmer, de bladblazer, de kettingzaag of de heggenschaar en rustig verder werken. U kunt bijvoorbeeld een tweede machine kopen zonder accu of een extra accu kopen zonder machine. Zo kiest u zelf de combinatie die voor u het meest geschikt is. *Kettingzagen werken alleen op een BLi150

Non-stop aan het werk

Wanneer u buiten met een accu-aangedreven machine werkt, wil dit niet zeggen dat de bedrijfstijd korter is. Met een volle 36 V Li-ion accu werkt u net zolang als op een volle tank benzine. En omdat de oplaadtijd korter is dan de normale bedrijfstijd, kunt u met een extra accu non-stop doorwerken. Husqvarna biedt ook een backpack-accu met een capaciteit die tot tien keer hoger ligt dan de geïntegreerde accu, zodat u de accu minder vaak hoeft om te wisselen. De backpack is geschikt voor alle draagbare producten van Husqvarna en het ergonomische draagstel kan aan de grootte van elke gebruiker worden aangepast. *Resultaten kunnen variëren per toepassing, maar het streven is: één accu staat gelijk aan één tank benzine.

Zoals geld op de bank

De aanschafkosten van een accumachine van Husqvarna liggen misschien hoger dan die van een vergelijkbare machine op benzine. Maar die eerste kosten zijn snel terugverdiend omdat u nooit meer benzine hoeft te kopen. Verder is de levensduur gelijk aan de machines met een benzinemotor. Er hoeven echter minder onderdelen te worden onderhouden en dankzij het elektronische aandrijfsysteem profiteert u van minder uitvaltijd en lagere bedrijfskosten. Op de lange duur kan een accumachine u veel voordeel opleveren.

HET VERSCHIL ZIT IN DE DETAILS

De accuserie van Husqvarna combineert al onze kennis op het gebied van buitenmachines met innovatieve elektrotechniek. De machines bevatten een schat aan functies die uw leven gemakkelijker maken.

Tuincenter Van Bael & Zn

Schrieksesteenweg 88 2221 Booischot (Pijpelheide) België

Tel. 015-22 21 93 Fax. 015-22 21 82