logo

MET EEN HUSQVARNA RIDER IS GRASMAAIEN EEN FLUITJE VAN EEN CENT

Vraagt uw gazon te veel tijd en moeite? Ga voor de Husqvarna Rider en u lacht om de uitdaging. De combinatie van controle, comfort en efficiëntie maakt uw werk niet alleen gemakkelijker, u geniet ook van de rit!

Grote uitdagingen verbleken

Dankzij de uitstekende ergonomische eigenschappen, de eenvoudig bereikbare bediening en de hoge efficiëntie is geen klus te zwaar.

Vind de Rider die bij u past

Er is altijd een Rider die bij u past. Met alle kenmerken en de uitstekende wendbaarheid van de echte Rider.

Tot uw dienst

U kantelt het maaidek in een handomdraai, zonder gereedschap. Zo kunt u het dek eenvoudig schoonmaken en onderhouden.

Husqvarna Riders

De combinatie van controle, comfort en efficiëntie maakt uw werk niet alleen gemakkelijker, u geniet ook van de rit! Het valt niet mee om een plekje te vinden dat de Husqvarna Rider niet kan bereiken. Dankzij het brede assortiment accessoires en een ingebouwde keuze voor de maaimethode, kunt u met uw zitmaaier allerlei klussen aanpakken. De Rider is ideaal voor efficiënt onderhoud van uw gazon en voor allerlei andere taken die in de loop van het jaar op uw erf moeten gebeuren.

Om de obstakels heen

Ook voor u is er een geschikte Husqvarna Rider. Ons assortiment bevat alles voor professioneel gebruik, maar ook kleinere machines die geschikt zijn voor uw eigen tuin. Ongeacht welk model u kiest, u beschikt altijd over de echte Rider kenmerken: gelede stuurinrichting, maaidek aan de voorzijde en een comfortabele zit. Dankzij het unieke stuursysteem van de Husqvarna Rider kunnen de achterwielen onder de machine draaien. Daardoor hebt u veel meer manoeuvreerruimte en rijdt u gemakkelijk om obstakels heen.

U bepaalt wat uw zitmaaier doet

Het maaidek van al onze Riders bevindt zich aan de voorkant. Zo kunt u het werkterrein volledig overzien, randen maaien en ook de hoeken meenemen. Bij het maaidek hebt u bovendien de keuze uit twee maaisystemen. U kunt kiezen tussen bemesting (BioClip®) en efficiënt maaien voor gebieden met hoger of taaier gras. Met de pedalen bepaalt u de snelheid en de richting. En met beide handen aan het stuur bent u heer en meester van uw zitmaaier.

Eén partner voor alle seizoenen

De Husqvarna Rider past zich aan de weersomstandigheden en het seizoen aan. Dus waarom zou u geen veelzijdige Rider aanschaffen, in plaats van verschillende machines voor verschillende klussen? Met het uitgebreide assortiment accessoires bent u klaar voor elke uitdaging, in welk seizoen dan ook. We hebben aanhangers, borstels, sneeuwblazers en nog veel meer om uw zitmaaier mee uit te breiden.

KENMERKEN

Wilt u dit product nader bekijken? Ontdek meer over het product door de vormgeving en de functies te bekijken.

Tuincenter Van Bael & Zn

Schrieksesteenweg 88 2221 Booischot (Pijpelheide) België

Tel. 015-22 21 93 Fax. 015-22 21 82